Vakantie in Griekenland

Aanbiedingen Ross Holidays Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Coronamoe: veilig naar Griekenland toe

corona Griekenland

De voorpret voor je vakantie naar Griekenland ziet er dit jaar anders uit dan voorheen. We hebben te maken met een pandemie, met reisbeperkingen, met steeds veranderende omstandigheden en dus met veel onzekerheid. Een reis- en annuleringsverzekering is altijd aan te raden, maar annulering als gevolg van deze pandemie valt meestal niet onder de dekking. Controleer je poliswaarden goed voor je boekt.

Omruilgarantie

Gelukkig geven veel reisorganisaties je om die reden nu omruilgarantie, waardoor je kosteloos je reis om kan boeken naar een andere datum, bestemming of reisgezelschap. Daardoor kan je toch veilig en op tijd boeken en loop je geen risico als je geplande vakantie niet door kan gaan door reisbeperkingen. Andere reisorganisaties werken met vouchers, die je later in het seizoen alsnog kan gebruiken. Let daarbij wel op de geldigheidsduur. En weer anderen bieden je zelfs een geld-terug-garantie bij code oranje of rood. Uiteraard adviseren we je om al bij het boeken goed te informeren naar de garanties en voorwaarden.

Reisadvies

Het actuele reisadvies voor Griekenland vind je op de website Nederland Wereldwijd...

Zin in vakantie

We hopen dat je met deze informatie toch alvast kan genieten van de voorpret. Juist nu hebben we heel veel zin in een heerlijke vakantie naar Griekenland. Op deze website vind je alle informatie om je de weg te wijzen...

Bijzondere reizen met verblijf in traditionele en authentieke accommodaties boek je op www.elizawashere.nl.

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb