Vakantie in Griekenland

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Cruise reizen: vakantie op het water

Een cruise langs de Griekse eilanden is een ideale manier om in ťťn vakantie veel van Griekenland te zien. Er zijn dan ook veel middellandse zee cruises die bijvoorbeeld Santorini, Mykonos, Kreta, Corfu, Piraeus en Athene combineren. Uiteraard doen veel cruises ook andere mooie bestemmingen in bijvoorbeeld ItaliŽ aan. Een mooie cruise hoeft tegenwoordig bovendien niet veel te kosten. We zetten de voordelen ťn het beste aanbod voor je op een rijtje.

Cruise ship in the caldera

Veel zien

Een cruisevakantie is een echte belevenis en een slimme manier om in korte tijd heel veel te zien. Terwijl jij geniet van een duik in het zwembad, een lekkere cocktail, een goede film en een heerlijk bed vaar je van de ene naar de andere prachtige bestemming. Veel cruises in de Middellandse Zee doen naast Griekenland bijvoorbeeld ook ItaliŽ, AlbaniŽ en KroatiŽ aan. Het enige wat jij hoeft te doen is: ontspannen.

Hotelcomfort op zee

Onderweg geniet je van het comfort van een luxe hotel, maar dan op zee. Dat betekent: mooie zwembaden en spa's, heerlijke maaltijden en vorstelijke bedden. Je hoeft je aan boord van een cruiseschip geen moment te vervelen. En het mooiste is: terwijl jij je ontspant, verandert je omgeving. Mooi toch?

HAL Zaandam

Waar voor je geld

Veel mensen denken dat een cruise peperduur is. Maar dat valt reuze mee. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Maar bedenk bij het zien van de prijzen wel dat je niet meer elke avond de rekening van een restaurant hoeft af te rekenen. Geen dure excursies meer. En geen huurauto om mooie dingen te kunnen zien. Bij een cruise is dit allemaal inclusief. En dat scheelt!

Van 5 dagen tot 5 weken

De eerste aanbieder die we voor je bekijken is Cruisereizen.nl. Deze werkt samen met alle rederijen en heeft dan ook een groot aanbod Middellandse Zee cruises. Zo brengt het prachtige schip de MSC Poesia je van VenetiŽ naar onder meer Mykonos en Pireaus. Of ontdek met de Norwegian Star de eilanden Corfu, Santorini en Mykonos. Deze en honderden andere combinaties - van 5 dagen tot meer dan 5 weken - vind je op de website.

Eigen cruiseteam

Stip Reizen is een gerenommeerde Nederlandse reisorganisatie met een eigen cruiseteam, dat elke dag op zoek is naar de mooiste bestemmingen. In samenwerking met de beste rederijen biedt Stip Reizen een mooi en scherp geprijsd aanbod. Combineer Griekenland met KroatiŽ, Montenegro en AlbaniŽ bijvoorbeeld.

Weg met je bucketlist

Als je dit reisaanbod hebt bekeken, heb je vast en zeker een cruise gevonden die past bij jouw wensen en jouw budget. Misschien naar de Griekse eilanden, misschien wel verder. We hopen uiteraard dat je een fantastische vakantie hebt en dat je weer wat bestemmingen kunt schrappen van je bucketlist. Veel vaarplezier!